Het hele jaar door goedkoper

Ontdek het geheim van IHPO koopjes

Goedkoper ?

IHPO is een DESTOCKER sinds 1988 in huishoudtoestellen van grote merken.

Onze winkel in Ukkel is de grootste grote witgoedwinkel van België! Al onze winkels bieden meer dan 750 m2 aan witgoed toestellen en een gegarandeerd ruime keuze.

Echt goedkoper?

Tegenwoordig beweren alle handelaars de goedkoopste te zijn.

IHPO is goedkoper omdat we anders werken:

1° Sinds 1988 is onze specialiteit het kopen van veel huishoudelijke apparaten.

Onder "tweede keuze" wordt verstaan een toestel met een (beschadigde verpakking, ontbreken van verpakking, kleine deuk, kras, vlek). Dit zijn uitsluitend nieuwe toestellen met 2 jaar fabrieksgarantie.

"Einde reeksen" verwijst naar een partij apparaten aan het einde van hun commerciële leven in de grote huishoudelijke apparatenketens die wij tegen een aantrekkelijke prijs terugkopen. Aangezien dit toestel ±10 jaar meegaat, heeft de aankoop van een toestel van het vorige jaar weinig gevolgen en kunnen wij aanzienlijk besparen.

"Destockage" verwijst naar een partij die wordt gekocht wanneer ons een goede gelegenheid wordt geboden. De laatste 30 jaar is het onze taak geweest om containers met "laatste-crisis"-goederen te vinden die wij tegen afbraakprijzen aanbieden.

Wij kopen ook "faillissementsboedels" en wij doen groepsaankopen met andere onafhankelijke winkelketens.

2° Wij werken met een "low cost" organisatie

Onze winkels zijn loodsen waar u losse etalagemateriaal en voorraad vindt. Het is er koud in de winter (de meeste hebben helemaal geen verwarming!) en heet in de zomer. Onze displays zijn gemaakt van gerecycleerde paletten en onze verkopers handelen de goederen zelf af met de hulp van de klanten.

Kortom, door naar IHPO te komen, offert u zelf wat van uw comfort op om een goede deal te krijgen.

Kortom, door naar IHPO te komen, offert u zelf wat van uw comfort op om een goede deal te krijgen.

3° Het is mogelijk goedkoper te zijn dan goedkoper!

We zijn bijna altijd goedkoper (volgens onze tests en de getuigenissen van onze klanten) en toch is dit niet waar we het meest trots op zijn.

De beste manier om geld te besparen is door het apparaat te kopen dat u nodig hebt.

Iedereen denkt dat ze weten hoe ze een wasmachine of koelkast moeten kiezen als de technologie zich voortdurend ontwikkelt en echte oplossingen biedt voor uw behoeften en aanzienlijke energiebesparingen.

Het advies van onze verkopers is van fundamenteel belang om te besparen in de sector van grote huishoudelijke apparaten. Nog meer bij IHPO, die de breedste keuze biedt dankzij (of vanwege) zijn bundel aankopen.

4° onze prijzen variëren afhankelijk van de aankomst

We brengen elke week nieuwe bundels binnen. Soms zijn er 50 verschillende wasmachines beschikbaar in één exemplaar; soms zijn het veel identieke apparaten.

De beste aanbiedingen gaan snel weg.

5° Alleen grote merken

Apparaten worden geconfronteerd met water, kou, heet, vuil en bacteriën, ze worden vaak meerdere keren per dag gebruikt, zijn een van de grootste investeringen in huishouden en een aantal van de grootste verbruikers van elektriciteit.

Storingen komen vaak voor. Het is essentieel om te werken met toonaangevende merken die een goede service na de verkoop en beschikbaarheid van reserveonderdelen en accessoires garanderen.

IHPO is er niet op uit u de laagste prijs te bieden, maar de beste deals van het moment, dat wil zeggen de kwaliteit van een geweldig merk tegen een kortingsprijs.

Te goedkoop kopen in het witgoed is de beste manier om geld te verliezen.

Wat verkoopt IHPO?

Witgoed vrijstaande en ingebouwde toestellen: wasmachines, drogers, koelkasten, Amerikaanse koelkasten, vaatwassers, diepvriezers, wijnkelders, fornuizen, ovens met kap, kookplaten, magnetrons, stofzuigers, enz.

Wij zijn de erkende specialisten in grote koelkasten ("Amerikaanse koelkasten" of "Franse deuren") en grote multi-oven fornuizen.

Kleine apparatuur: stoomgenerator, mixer, broodrooster, koffiezetapparaat, weegschaal, waterkoker, stofzuiger, raclette, friteuse, snijmachine, haardroger, strijkijzer, afhankelijk van beschikbaarheid.

Wij verkopen geen televisies, mobiele telefoons, tablets, computers, hifi-systemen of wekkers.

footer ihpo

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙